Kategórie
Tlačové správy

Iniciatíva za podporu alternatívneho vzdelávania v Prešove

Milí naši priaznivci,

Veľmi sa tešíme z vašej podpory a vášho záujmu o montessori pedagogiku. Naše občianske združenie sa spolu s podporou aktívnych rodičov v našom meste rozhodlo urobiť ďalší krok smerom k rozšíreniu svojho pôsobenia v školstve.

Našou spoločnou ambíciou je založiť základnú školu podľa princípov Márie Montessori v Prešove. Chceme byť školou, kde sa na malom priestore robia veľké veci, školou, kde sa z malých detí stávajú veľkí ľudia, ktorí sa zasluhujú o rozsievanie múdrosti a dobra vo svete. Bližšie informácie o našom projekte sa dozviete na našej stránke: www.dopresova.sk.

Či už ste rodič, pedagóg, študent SŠ alebo VŠ so záujmom o prax alebo vás táto myšlienka oslovila iným spôsobom, svoju podporu našej iniciatíve môžete vyjadriť na stránke: www.peticie.com a vyplniť krátky formulár.

Cieľom petície je prezentovať našim zástupcom v regionálnej i celoslovenskej politike, koľkým z nás záleží na kvalitnom vzdelávaní našich detí. O našom zaradení do siete škôl a školských zariadení Slovenskej republiky, na základe ktorého môžeme zriadiť základnú školu, rozhodujú totiž práve oni.

Ďakujeme vám za každý „podpis“, za vaše podnety a šírenie myšlienky novej základnej školy v Prešove.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *