Kategórie
Tlačové správy

Aké knihy ponúka DAV DVA?

Združenie DAV DVA je spriaznené s kníhkupectvom INLIBRI.

Toto kníhkupectvo ponúka na predaj knihu Digitálna totalita od autorky Oľgy Četverikovej. Zaujímavý je podtitul knihy: Globálny fašizmus.

O knihe sa chvália:

„Najúčinnejším spôsobom riadenia, ktorý bol vyvinutý v západných „laboratóriách myslenia“, je vyvolať u ľudí pocity strachu. To sa dosahuje pomocou rôznych nástrojov mentálnej kontroly a psy-teroru, traumatizovaním vedomia.“

Psy, nejde o psíkov ako zvieratká, ale o psychický teror.

Moja skúsenosť je taká:

Komunisti najprv hlásali, že žiadna pandémia nie je. Keď sa ich omyl preukázal, začali vyskakovať, že vakcíny sú smrteľné. Keď sa ukáže opak, budú vymýšľať nové konšpirácie, len aby vo svojich komunistických laboratóriách vyvolávali u ľudí pocit strachu. A najmä pocitu nenávisti voči súčasnej vláde. Nech už vláda vykoná akýkoľvek krok, komunisti budú kritizovať vládu. Cieľom komunistov je dostať sa späť k moci! Chcú zaviesť vlastnú totalitu, preto demokratické kroky ohovárajú, že ide o fašistickú totalitu.

Je otrasné, aké e-maily od komunistov dostávam do poštovej schránky. Neustále útoky na vládu, na protiepidemiologické opatrenia, na vakcíny. Samozrejme, ruskú vakcínu Sputnik V nekritizujú, aj keď o nej nie sú žiadne hodnoverné dáta.

Komunisti sú ako červy, ktoré sa snažia rozožrať spoločnosť. Chápem, že im vadí slobodný trh, kapitalizmus, ale spôsob, aké prostriedky používajú, je žalostný.

Klamstvom o COVID-19 sa nedosiahne komunistická spoločnosť. Nanajvýš vznikne opäť komunistická totalita, porovnateľná s fašistickou totalitou. Komunisti nám už raz ukázali, ako veľmi dobre si rozumejú s fašistami, keď Zväz sovietskych socialistických republík podpísal dohodu o rozdelení Poľska s nacistickou Nemeckou ríšou. Tá dohoda sa nazýva: Pakt Ribbentrop – Molotov alebo Pakt o neútočení alebo Pakt Hitler – Stalin. Bola to zmluva medzi Hitlerovým Nemeckom a Sovietskym zväzom (ZSSR) vedeným Stalinom.

K téme digitálna totalita sa vyjadrím:

Áno, ľudia začali preferovať vyhľadávač od Google, čím získal väčšinový podiel na trhu. Ale nie je to len zásluha Google, ale tiež ľudí, ktorí začali uprednostňovať Google pred inými firmami. Jednoducho, ich vyhľadávač ponúkal lepšie výsledky ako napríklad Bing od firmy Microsoft. Ponúkal lepšie výsledky aj od ostatných vyhľadávačov.

Ľudia masívne kupovali operačný systém od Microsoftu. Digitálna totalita nevznikla v hlavách majiteľov firiem, ale ide o dôsledok, že ľudia preferujú konkrétne služby a tovary.

Prečo fašisti alebo komunisti nevytvorili taký operačný systém, aby sa o neho bilo celé ľudstvo? Sú babráci, naničhodní, nevedia ponúknuť produkt. Zmôžu sa len na žalospev o firmách, ktoré sa vedia predať.

Komunisti, ktorí kritizujú kapitalizmus, navyše falošne, že ide o fašizmus alebo totalitu, sú trápni v tom, že sami prevádzkujú svoje stránky na kapitalistických serveroch. Prečo si nezriadia vlastné, nezávislé servery? Veď platia za webhosting a doménu práve tých „nehodných“ kapitalistov.

Je šťastím pre dnešok, že komunisti nevládnu, lebo inak by sme nepoznali slobodný prístup na internete.

Komunisti a fašisti by si mali zvyknúť, že napríklad Facebook je súkromná stránka, takže odtiaľ potiaľ s tým, čo chcú propagovať.

Tiež na svojej súkromnej stránke nedovolím propagáciu fašizmu alebo stalinizmu.

Záver:

Komunisti pomocou svojej propagácie vytvárajú u ľudí pocit strachu. Zrejme si namýšľajú, že keď ľudia budú mať dnes strach z niečoho, že to posilní komunistov. Hrubý omyl!!!

Komunisti, prestaňte šíriť tie klamstvá o COVID-19!!! Neubližujte občanom, ktorí si chránia svoje zdravie.

Počítač je ako nôž. Nôž je dobrý na rezanie chleba, ale zlý, ak sa ním zavraždí človek. Počítač máme využívať na vzdelávanie, získavanie informácií, ale nie na pokútne činnosti, napríklad šírenie spamu, hoaxu, klamstiev.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *