Kategórie
Osobné

NASA zachytila tvár na Marse s nasadeným rúškom

Zdroj: AZ247.

Rúško

Americkej NASA sa podarilo zachytiť neuveriteľnú fotografiu z Marsu, na ktorej môžeme vidieť legendárnu ľudskú tvár, ktorá má nasadené obrie rúško.

Fotografie sa na počítačoch NASA objavila dnes ráno, keď ju odoslal jeden zo satelitov obiehajúcich okolo červenej planéty. Ako je na fotografii jasne vidno, ľudská tvár má na ústach nasadené obrovské rúško. Koronavírus tak zrejme zo Zeme doputoval už i na Mars.

„Veľmi sme sa nad fotografiou počudovali. Pokiaľ koronavírus zo Zeme doputoval na Mars, je to velice znepokojivé. Ako vieme, tak na Marse dosiaľ žiadny živý človek nebol. Vírus sa tam tak mohol dostať cez 62 miliónov kilometrov dlhú cestu vákuom zo Zeme na Mars,“ píše NASA na svojom Twitteri.

Koronavírus mohli na Mars dopraviť Paroubkovi Marťania

Naskytlo sa však i jednoduchšie vysvetlenie, než že koronavírus opustil našu atmosféru, a odletel vákuom na Mars.

Najviac podozriví zo zanesenia koronavírusu na Mars sú aktuálne Marťania, ktorí na Zemi pred rokmi spadli, a s ktorými chcel Jiří Paroubek vtedy zostaviť koalíciu. Títo Marťania tu po páde až do roku 2020 žili u Paroubkových na pôjde, dokiaľ kvôli strachu z koronavírusu neodcestovali späť na svoju rodnú planétu.

Čo sa týka ľudskej tváre, zatiaľ nie je jasné, či ide o žijúcu bytosť, alebo jej obrie rúško nasadili mimozemskí recesisti. Samozrejme by tvár mohla byť živá, ale nemá ruky, takže nasadiť si rúško by pre ňu bolo nemožné. Avšak ako vieme, ruská vakcína Sputnik V má vedľajšie účinky, po ktorých ľudia dokážu ovládať telekinézu. Pokiaľ bola tvár zaočkovaná touto vakcínou, mohla by si rúško nasadiť silou svojej vôle.

Jasné je zatiaľ len to, že tvár má rúško nasadené ako idiot, pretože ako môžeme vidieť na fotografii, trčí jej von celý nos. Horšie už by bolo vari len plastové rúško, ktoré si obľúbil napríklad bývalý slovenský premiér Robert Fico. To je totiž úplne k ničomu a nositeľ sa s ním premení doslova v hovnomet kvapôčok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *